Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

onsdag den 29. december 2010

I går i dag


Her får I et billede af mit outfit fra i går. Blusen købte jeg i h&m dagen før jul, på tilbud til 50 kroner. Det var en pris for så skøn en trøje, jeg ikke kunne stå for! 

tirsdag den 28. december 2010

Taxi taxi!




En skøn sang, som jeg har hørt på repeat her til aften - med kun 28 visninger på youtube! Dette er alt for lidt for sådan en skøn sang i følge mig. Tag et lyt.

Jeg har noget, jeg gerne vil spørge jer om: Hvor gammel tror I, jeg er? :-D

Sweater Love ♥







På de 3 øverste billeder kan I se min skønne skønne sweater, som jeg holder meget af. Jeg nærmest lever i den. Det er et genbrugskøb, endda et af mine bedste. 65 kroner! 

Udover det er her lidt billeder fra min dag. Jeg har sovet med Sofie i nat.I går så vi disneyfilm, det var rigtig hyggeligt. (Jeg græd til den nye Toy Story) I formiddag var vi ude at kælke og tage billeder. Og klatrer i træer, som I kan se på det andet billede af mig.  

søndag den 26. december 2010

Det der med indre skønhed.


Jeg vil starte med at undskyle min manglende aktivitet de sidste par dage. Jeg havde en skøn juleaften, og håber I også havde det. 1. og 2. juledag har stået på familiehygge, hvilket har været meget dejligt! I dag har jeg blandt andet malet og set grease med min søster. Skøn skøn film, blandt mine personlige favoritter!
Det var dog ikke det her maleri, jeg malede idag, da jeg ikke blev helt fædig. Derfor har jeg besluttet at vise jer det her maleri i stedet, som var en julegave til mine forældre.

Jeg savner barometer i aften, men nyder musikken fra min nye musikafspiller.

torsdag den 23. december 2010

MONKI LOVE.

Disse skønne ting fra Monki må gerne flytte ind i mit klædeskab, for hvor er de dog smukke. Monki, monki, monki ...

// Winter wonderland


I går fik jeg juleferie, hvor er det dog lækkert! Min ferie startede jeg sammen med Frederikke og Alberte. Vi spillede musik, grinte og tog billeder. Derefter smuttede Alberte og jeg over til Marie, hvor jeg også havde det super hyggeligt. Sikke en dejlig start på min ferie. 

Det meste af min dag har været ude i den dejlige sne, hvor jeg udover at kælke og nyde den smukke natur, tog disse billeder. Åh, hvor er sne dog smukt. 

lørdag den 18. december 2010

Yesterday's flowers and dots ...


Dette var mit outfit i går,(Min nederdel var dog ikke helt så kort) til julefrokosten med min søde klasse. Jeg havde en rigtig hyggelig dag og aften. Jeg prøvede et nyt redigeringsprogram i dag, som hedder Picnic. Normalt bruger jeg Photoscape eller picasa. Hvad synes I? Jeg har sovet 5½ timer i nat, så jeg tror, jeg tager toget til drømmeland nu. Skal du med? :-)  

Ballet & poem

(Billedet har jeg fundet på weheartit.com)

Ballet er så yndefuldt og fuldstændigt betagende at kigge på. I dag var jeg inde og se elegante Sidsel til balletopvisningen. Det var bare så fascinerende at kigge på. Gid jeg kunne danse ligeså godt som hende og de andre ...
I stedet for en flot dans fra mig, får I et digt.  

Og jeg kaster mig
ud i det
op i det
og det sprøjter
Og jeg forsøger
være det
være den
på din tegning

Og når du så kommer
med to smil
på stilke
så bliver jeg stukket

Af


tirsdag den 14. december 2010

Fordi vreden, for dig verden.

Du burde kigge dig omkring
og se mig
Uden at blinke
for når du blinker
ser du intet
andet end alt det adiaforaene
som desuden snart kvæler mig



Og når du finder mig
så er jeg sikkert død
af kedsomhed
Og fordi jeg længdes efter det
alt omklamrende
som ligger på jorden og
giver os klæbe-læber.

Jeg er for -
vreden og skruet
og halvt forkrampet

Men stadig en eksistens

Jeg skrev det her digt i går, da jeg var sur. Hvad synes I? I dag er jeg bare træt, men glad efter en dejlig dag med juleshopping sammen med søde Sofie, samt filosofi. Godnat! :-)

Træt af facebook?


En skøn blog. :-)

søndag den 12. december 2010

Mmmm det er skønt ...

Slutter min skønne dag af med te og skønne barometer. Min skønne dag med mine skønne veninder. Som gør mit liv så skønt.

lørdag den 11. december 2010

HEJ VERDEN



We'll meet in Nangiyala!





Den er slet ikke værst. Jeg skal ha' læst og lavet boganmeldelse på denne bog til på tirsdag. Jeg har læst omkring 80 sider i dag, og regner med at læse resten senere i aften/nat. Det er skønt, når lektier er noget, man kan li''. Udover det har jeg set grease, malet, julehygget med min mor og søster og spist pandekager og appelsiner. :-)

fredag den 10. december 2010

HURRA!



Hurra for 20 SKØNNE og ikke mindst aktive læsere, det gør mig så glad! Tak, tusind tak.
Billedet har jeg selv taget i oktober hos min farmor til min brors fødselsdag. For en gang skyld er billedet uredigeret - det er smukt, som det er, synes jeg. :-)

INGEN IDE


Dette er Sofie, som blogger på INGEN IDE. Hun er helt nede på jorden og skriver skønt. En hyggelig blog, som jeg synes, I lige skal smutte forbi. :-)

onsdag den 8. december 2010

DILEMMA & DIGT

billedet er lånt fra weheartit.com

Jeg kan godt lide at skrive dagbog, rigtig godt endda. Men jeg har ikke så meget tid længere, men det er et af mine nytårsforsæt. Jeg VIL tage mig tid til det, for hvis jeg ikke har tid til det, hvad har jeg så tid til? Men mit dilemma er, skal jeg skrive i hånden eller på computer? Jeg gik for cirka et halv år over til at skrive på computeren, fordi jeg tænkte, det var lettere. Men det er nu bare så meget hyggeligere at skrive i hånden + jeg sidder for meget foran en skærm. Så vil jeg også sætte billeder, invitationer m.m. ind i bogen. Men det tager også bare lang tid ...
Jeg fortalte min dagbog om jer idag og fortalte, at jeg er glad for jer.

Hvad synes I, jeg skal vælge? :-)

I kan få et digt til at tænke på. Dette er mit snedigt til skolen (jeg synes forresten det er skønt, at der også er plads til at digte i skolen og at det hele ikke bare er komma, gramatik og udenadslære) Jeg ved ikke, hvor godt det blev, men jeg er nu fint tilfreds, i forhold til emnet.

Saligt kommer det svævende
og pakker vores beskyggede land
ind i lykke
som smager godt
i min babelske verden
pynter det
er det en illusion?
De navlebeskuende kigger op
og med ekstatiske og halvlykkelige bevægelser
hilser de



Skønne skønne John ...



Undskyld John, for at jeg ikke kunne lide denne sang i fjerde klasse ... Jeg skammer mig.

John Lennon din musik er ... ubeskrivelig skøn. Vidunderlig er ikke et stort nok ord. Din musik har gjort en forskel.  ♥


Just me, me, me ...


Trøje: Bestseller, shorts: gina Tricot, tørklæde: Tiger

Det er sådan, jeg har set ud i dag + mine briller & engang hvide all-stars. Jeg er lige kommet hjem fra klaver, hvor jeg kæmper for at få lært Romantic silent night (klik på navnet) inden forårskoncerten om en uge. Det var ret irreterende at jeg har været så meget syg, og dermed ikke har haft så lang tid til at øve mig. Men hvis jeg øver hver dag, mon ikke jeg så for den lært? :-)

tirsdag den 7. december 2010

New glasses ...


Jeg fik mine nye briller i går, og jeg er allerede blevet ret vild med dem!
Hvad synes I? :-D

I morges vågnede jeg en omgang øjenbetændelse, så jeg var nød til at have briller på ... Men det gør nu ikke så meget, når man har sådan nogle fine briller, som jeg har. Udover det har jeg haft en rigtig lækker dag, det var skønt at se dem i skolen i dag, har ikke set dem i næsten en hel uge ... Skønne venner, kage, filosofi, leg i sneen og grease i frikvarteret, ikke så ringe endda. :-)

mandag den 6. december 2010

For Fucking Fedt

Mine to breve blev læst højt i barometer. Det var første gang, jeg havde skrevet ind. Jeg er nærmest halvlykkelig og ufattelig glad!  :-D

søndag den 5. december 2010

Mange ting og ingenting.


Jeg sidder i min vindueskarm. Jeg kan mærke kulden gennem ruden. Jeg kan også se mig selv, med uglet hår og i min dejlige sweater. Hvor er jeg dog træt. Jeg glæder mig til at lytte til skønne Barometer. Gad vide om mit brev bliver læst højt?

Det var så hyggeligt og afslappende at være sammen med Alberte, som var min aften, nat og morgen. Vi lavede mange ting og ingenting, men dejlige ting. Og hun er en dejlig ting. En dejlig ting, som jeg elsker.

torsdag den 2. december 2010

...


Dagen i dag har for mig været skolefri, fordi jeg er blevet syg af den ellers så skønne sne. Jeg har sovet 14 timer det sidste døgn og udover det, har jeg brugt det meste af tiden foran computeren, flettet julepynt, læst og set julekalender. Jeg skulle have været med søde Emma inde i byen i dag, men nej ... jeg er jo blevet syg. Nu krydser jeg fingre for, at jeg kan blive rask til en weekend sammen med søde Alberte, julebagning, familiehygge og julepynt. Håber I har det bedre end mig derude. Og hvis I møder en mirakelmager, så sig at jeg meget gerne vil trylles rask. :-)