Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

mandag den 25. april 2011

Søndag du var sød. :-)



Skildpaddeis på bakken og havudsigt. Solskin på mine blege ben og varme i nakken. Ligge blandt tusindfryd og høre drillende latter. Vind i håret og sand i sandalerne. Cykelture og gyngen ved vandet. Påskeæg og nyudsprunge blomster. Smørblomster og regnbuefarvet kjole. Grillmad og gul saftevand. Stegende hede og livsbekræftende øjeblikke. I dag har været en dejlig dag.

lørdag den 23. april 2011

Prag ♥

Kære søde læsere, så holdt jeg alligevel en længere pause igen, selvom jeg lige var begyndt at blogge igen. Men det var ikke selvvalgt denne gang - jeg har været i skønne, vidunderlige, magiske, smukke, flotte, inspirerende Prag. Billeder siger som sagt mere end ord, så her for i lige en billedstorm!
(undskyld den rodede rækkefølge)

































fredag den 15. april 2011

Karrygul og læderbrun





Her får I lige nogle detaljer fra, hvordan jeg har set ud i dag. Lig lige et par røde kinder og krøllet hår til, så har i mig i fuld format. Udover at have rendt rundt i karrygule strømpebukser har jeg haft en hyggelig dag i skolen, har jeg været sammen med søde, søde Emma. Vi var i genbrug (jeg fandt en kjole) spiste jordbær og granatæble, nød solskinnet og tog flotte billeder i parken. Aftenen sluttede jeg af med en omgang Forest Gump. Jeg har haft en dejlig dag. God ferie, søde læsere.
Møs og kys.

mandag den 11. april 2011

Hej og undskyld og tak og kys








Hej allersødeste læsere
Undskyld jeg ikke har blogget i meget, meget lang tid. Jeg ved ikke helt hvorfor. Min lyst til at blogge var helt forsvundet, måske er den ved at komme igen, det håber jeg.

Tak til jer skønne 70 læsere, I er dejlige (også tak til alle jer, som bare læser med, tak fordi I gider at se mine billeder og læse mine tanker. Det gør mig glad)
Kys til alle jer søde mennesker, nyd livet. 
P.S. billederne tog jeg ved navnen i Lørdags, da jeg var til et loppemarked, hvor jeg fik købt nogle rigtig fine ting.