Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

søndag den 25. september 2011

Amélie (hjerte)





Disse smukke billeder er fra den endnu smukkere film Amélie, som er min absolutte yndlings. Det franske sprog, Amélies livssyn, skævheden, de smukke melodier, de specielle og underfundige typer, Amélies beskedenhed og ensomhed, men også gode hjerte, de smukke billeder, det gådefulde, overraskelserne, introduktionerne, hendes støvler og dybe øjne, den søde mand, fotoalbummet. ALT. Jeg elsker alt ved den - den er VIDUNDERLIG.

Find, lej, lånd, køb eller et eller andet straks - du SKAL se filmen. Indtil da, lyt til disse to rare numre. (pssst til pianister - de er rare og skønne at spille på klaver)

P.S. Har lavet to nye 'gadgets' ude i venstre side - hvad jeg læser og lytter til.




tirsdag den 20. september 2011

Bordeauxrød og håndskreven kærlighed






Har glemt at fortælle at en del af mit værelse er blevet malet bordeauxrød, det er virkelig rart. Har desuden også fået en fin, gammel, blomstret og ikke mindst dejlig blød lænestol ind på mit værelse (billede 1). Udover det har jeg fået hængt seks af mine pladecovers op i rammer på væggen, Beatles, Tracy Chapman, Billie Holiday, Simon & Garfunkel, Dire Straits og Bob Marley, åh. Jeg er også på udkig efter et brunt skrivebord og en brun reol i genbrug.

Har det godt og rart for tiden. Savner dog allerede min klasse, da jeg er i brobygning og praktik i denne uge og næste ...
Har fået et par håndskrevede breve her på det sidste, det er SÅ rart. Jeg elsker det virkelig. Snart vil jeg også selv sende nogle tilbage. Nu vil jeg lytte til rar musik, læse i min Helle-Helle bog, sætte mig ved mit keyboard med headphones på og lukke verden ude, skrive dagbog og digte lidt.

P.S. Hvis I har tid, overskud og lyst så skriv et brev, til en I holder af - personene vil højst sandsynligt blive meget glad.

tirsdag den 13. september 2011

To fluer med ét smæk, som man siger.

Jeg har alverdens ting, som jeg virkelig gerne vil. Endnu flere som jeg bør. Jeg prøver at gøre begge dele og også lidt mere. Skønt er det, når de to ting blandes, når man fx skriver engelsk stil om Tracy Chapman, åh. Hun er viunderlig. Smut forbi hendes VIDUNDERLIGE hjemmeside - det er en af de rareste, som jeg har opdaget meget længe. Sådan her så den ud før og efter jeg kom forbi, hi. www.tracychapman.com



P.s. eftersom jeg igen er begyndt at blogge er I mere end velkomne til at skrive på min formspring, hi.

torsdag den 8. september 2011

Psssst ...

Har lige været til teater igen for første gang denne sæson, og hvor var det ubeskriveligt fantastisk! At give slip og dykke ned i skæve karakterer. Det blev også afsløret, at vi næste torsdag (på valgaftenen) skal ned på gågaden og lave noget valggøgl, jeg glæder mig!
For de knap så vågne af jer vil jeg lige fortælle - VALGKAMPEN I DANMARK ER I GANG. Derfor får I lige to skøre valgvideoer, som jeg synes, er vinklet på en alternativ måde, og som begge får mig til at smile.
 

onsdag den 7. september 2011

Lidt for meget om lidt for lidt

Kære, søde læsere.
Som I ved, har jeg overvejet at stoppe med at blogge.De fleste af jer (inklusiv mig selv) har sikkert også troet ,at jeg var stoppet. Men. Nej. Jeg fortsætter. Jeg elsker at skrive. Jeg elsker at tage billeder. Jeg elsker at dele mine tanker. Jeg elsker at læse andres tanker. Jeg elsker at høre andres meninger om mine projekter. Så hvorfor ikke blogge? Jeg kunne undskylde en million gange, men nej. 

Det jeg egentlig bare vil sige var - her er jeg. Velkommen (tilbage) til min blog. I får lige et par billeder taget hen over sommeren med på vejen, samt et screenshoot af min baggrund, med en kær, uimodståelig dreng, som jeg lige faldt over. Kys






P.S. Tjek min lille afstemning i højre side, begrund gerne hvorfor på formspring. Tak (hjerte)