Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

mandag den 21. februar 2011

Hej verdenKære verden
Jeg vil ud og være hjælpende. Hjælpe mennesker, som ikke har det ligeså godt som mig, dele ud af min kærlighed, redde liv. Jeg vil hjælpe dig verden! Jeg sidder her og føler mig sulten, trods jeg spiste for få timer siden. I andre lande sidder børn, som også er sultne - de har ikke spist hele dagen. Åh, jeg føler mig så selvisk, egoistisk og møgforkælet når jeg sidder her i Danmark og brokker mig. Kære verden, jeg vil hjælpe dig. Men først skal jeg have hjulpet mig selv på vej. Når jeg har fundet vejen, kommer jeg og hjælper dig.  
Kys kys Sofie

P.S. Billederne har jeg lånt fra Gowrys skønne blog. Hun har selv været med Læger Uden Grænser ude og rede verden. Smut en tur forbi hendes meget inspirerende BLOG.

3 kommentarer:

 1. Skønne dig! Dejligt at der findes mennesker som dig - du skal da bare afsted! En lille korrektion...jeg har ikke været afsted med Læger Uden Grænser (det er dog den store drøm engang), men var afsted alene :) God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Jeg har det på hel samme måde.
  Men har svært ved at finde ud af, hvad jeg kan gøre, hvad gør du søde Sofie?
  Knus fra en enig

  SvarSlet
 3. Haha, undskyld fejlen. Også dejligt at der findes mennesker som dig Gowry! :-)

  Jeg gør i hvert fald ikke nok. Jeg støtter med ydmyge pengedonationer til indsamlinger og har også selv været indsamler. Jeg køber en del i genbrugsbutikker, som også støtter. Desuden prøver jeg på ikke at være for egoistisk og sende min kærlighed med luftpost ned til dem. Åh.

  SvarSlet