Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

fredag den 25. marts 2011

Fødselsdag og søde venner


I går fyldte jeg 15 år, tiden løber stærkt, nogle gange skynder jeg på den, nogle gange kan jeg ikke følge med. Jeg havde en fantastisk dag i går, alle var så søde. Jeg blev vækket med flag og sang, fik lækker morgenmad og skønne gaver. Blandt andet en cd fyldt med skønne sange fra de her skønne gutter. I skolen blev jeg mødt af kram, sang og søde kort fra søde venner. Der blev danset og sunget for mig. Jeg fik nybagte boller og tog afsted til teater,hvor jeg blev fejret af nogle andre søde venner. Søde Emma havde denne fine muffin med til mig. Jeg havde en helt fantastisk dag. Om 10 minutter vælter det ind af døren med søde venner, som kommer og fejre mig hele aftenen, natten og morgenen. Jeg har søde venner.  

Kys

mandag den 21. marts 2011

Hej sol, hej sommer




Min dag har faktisk været ret meget mere end OK. Jeg har været hjemme og fejre søde Sofies fødselsdag. Vi spiste nachtos og is, snakkede hyggelige snakke, grinte, tog billeder og havde det skønt sammen.   

fredag den 18. marts 2011

M for Musik


Søren Huss - Romeo
Fastpoholmen - Himlen
Iron  Wine - Passing Afternoon
Ray LaMontagne - Crazy (cover)

4 stille, men helt vidunderlige sange.

Har været en tur i et par genbrugsbutikker i dag, det kan være jeg vil vise hvad jeg købte her i løbet af weekenden?

smutter over til søde Marie med søde Emma snart, ha' en god weekend!
Kys

onsdag den 16. marts 2011

NY, NY, NY

Jeg har oprettet en NY blog (der er dog ikke så meget endnu)

Kys

søndag den 13. marts 2011

Pistol

 Billedet er fra weheartit.com

Jeg har haft en rigtig rigtig hyggelig dag med Marie i dag. Indsamling, hyggeri, dybe samtaler, cykelture, paradisis og regndråber. Vi fik samlet 1066 kroner ind til de sultne i Afrika.

Jeg skrev et digt den anden dag, i en lidt mere depressive genre den anden dag. Hvad synes I? Tak for de mange spørgsmål på formspring) Kys

Vi glemte vidst at
kradse øjnene ud da vi faldt
igennem pistolens bagside
smutvej, siger du
men underfladens talebølger
er mine tolke
”smut(din)vej”


de tontunge støvler
krydser grænser
jeg troede i det mindste
du var menneskelig
jeg forsøger at tørre tårer op
men tiden er utålmodig
”tik tak, tak til tik”


med jeres navler
dræber I de svage (!)
De falder
”vi er de stabile”(tror I)
indtil I får hudafskrabninger
som giver ar
av 

lørdag den 12. marts 2011

Sorte fugle og farverige fornemmelser


( billederne har jeg lånt fra google)
Åh, jeg gad virkelig godt have de her tatoveringer. De er simpelthen så smukke, eleganten og meget meget fine.

I går var jeg til en fantastisk skøn koncert med de søde treefight for sunlight. Åh, hvor var det fedt! Jeg elsker den stemning og fornemmelse, når man lader sig rive med og kan mærke musikken i hele kroppen. Og ja, jeg blev revet med. Jeg var beruset af stemingen  (som min veninde marie så godt beskriver den fornemmelse) Musik er virkelig ikke det værste jeg ved, tværtimod ♥

onsdag den 9. marts 2011

M + M + M = Mmm ...


I får lige tre ting, som jeg vil anbefale jer, som jeg synes er Mums!

MUMS 1: Smut forbi Ritas fine fotoblog, hun tager et billede hver dag i 100 dage. Hun tager smukke og kreative billeder, synes jeg. (billederne ovenover er også fra hendes blog) Find bloggen HER.

MUMS 2: Jeg har kigget lidt rundt på nettet for at opdage ny musik. Fastpoholmen er ganske vist ikke et band, som jeg har opdaget i dag, men jeg har lyttet en del til deres svenske skovreggae musik. Smut en tur forbi youtube og lyt til en masse af deres skønne musik, blandt andet HIMLEN

MUMS 3: Læs nogle skønne digte af Michael Strunge, han var simpelthen genial. Gid jeg kunne digte som ham, han er et af mine allerstørste forbilleder indenfor litteratur.

Kys Sofie
  

mandag den 7. marts 2011

Godaften sol ...


- Tak for en dejlig dag.
(Tak for de mange spørgsmål på formspring - har svaret på de fleste nu. I er meget velkomne til at skrive flere. :-) )

tirsdag den 1. marts 2011

Mmmmm ....



Ristet rugbrød med peanutbutter og banan gør min slap-af-dag lidt dejligere! I dag har jeg stille dag, mit hoved trænger til ro. Desuden savner jeg at gå på min hjertesti og høre ekkoet fra stilheden. (Sig lige til hvis jeg bliver for poetisk, suk)
Jeg synes, det er skønt, at man også kan ringe til barometeret og dele sine tanker. Hvis I har nogle tanker eller spørgsmål, som I vil dele med mig, skriv til mig HER
Kys kys