Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

lørdag den 28. maj 2011

Prikker og mini-maguritter (se min kjole) ♥Se min nye, prikkede kjole, jeg er helt forelsket i den. 80 kroner for så fin en sag - WAUW

Disse billeder tog jeg på en solrig dag i sidste uge, dengang da jeg helt havde glemt følelsen af små regndråber, som glider ned over næsetippen og trommen med ruderne. Nu savner jeg følelsen af solens stråler, som danser op og ned af kroppen. Varmer din krop. Dit jeg. Din verden. Og gør den smukkere.


I dag har jeg haft det skønt. Jeg har det mere end skønt for tiden. Jeg har det fedt. Fantastisk. Formidabelt. Jeg sov længe, læste, var med min far på loppedmarked og i genbrug (fandt et par blå bukser i genbrug) mødtes med nogle søde teaterfolk og planlagde et kæmpe projekt. Derefter tog søde Emma og jeg på Mackies, hvor vi snakkede om dybe emner og smilte stort, mens vi spiste lækre Nachos til halv pris. (hurra for Mackies, 17 år!) Derefter gik turen til håndværkerforeningen, hvor jeg var inde og se smukke Sidsel danse ballet, årh jeg elsker det, det var smukt, utrolig smukt.

Om aftenen fik jeg besøg af de to søde piger Ida og Cille. Vi havde det rigtig, rigtig hyggeligt, og tiden fløj afsted.
(Vi tænkte på dig ems<3)
Beatleskiggeri, musiklytteri, pudehyggeri. Og en masse spas og løjer. Nu slutter jeg dagen af med gul saftevand, stearinlys og skønne toner fra skønne Beatles. 


Kys fra Sofie

P.S. Undskyld jeg først blogger igen nu, men har spildt søbebobler i mit tastetur- Har nu fået sluttet et andet tastetur til min bærbare, rigtigt fikst (...)  Typisk mig, fnis.

3 kommentarer:

 1. Årh, hvor ser den kjole fin ud! :)

  Emma

  SvarSlet
 2. Det er virkelig en vidunderlig blog, du har!

  Hvor har du fundet den fine kjole? :)

  SvarSlet
 3. Rigtig fin blog!

  www.lauraholm-insane.blogspot.com

  SvarSlet