Engang var det en blog og en befrielse, nu er det et rart minde.

tirsdag den 25. januar 2011

Mit elskede kamera

Jeg tænkte, at jeg ville vise jer hvilket kamera, jeg bruger til at tage mine billeder med. Billedet er taget i sommers eller engang i foråret, da der var flot sollys - som jeg savner helt enormt! Jeg bruger Canon EOS 1000D, som jeg købte i april sidste år! Jeg bruger det stort set hver dag, så jeg fortryder overhovedet ikke, at jeg har brugt så mange penge på et kamera! :-)

I dag har jeg brugt min eftermiddag på at spille guitar, fotografere og drikke kaffe, så jeg har ikke fået lavet nogle af alle de lektier, jeg har for til de næste par dage. Nu vil jeg se redigere nogle billeder eller se noget tv, lektierne orker jeg ikke, haha :-)

7 kommentarer:

 1. ej hvor er din neglelak fra?! fuck den er flot :-) sorry bandeordende

  SvarSlet
 2. Fuck hvor et fedt kamera, sådan et vil jeg osse ha =b hehe

  SvarSlet
 3. Hej! (;
  jeg er vild med din blog!
  er fast læser - kom og kig forbi min?
  www.sofiepetersen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej! Jeg har givet dig en blog-award. Jeg har kun læst din blog i få dage, men kan rigtig godt lide den. Se her; http://nogetpaahjertet.blogspot.com/2011/01/jeg-har-vundet-en-award.html

  SvarSlet
 5. Hej :-)

  ChristinaIN - tak! den er fra american apparel :-)

  Sofie Nicoline - tak, selvom jeg ikke er sikker på, om det er min eller Sofies blog du mener? :-)

  Agnes - mange tak! men jeg kan se på din blog, at du har skrevet mit navn, men linket til sofies blog, så jeg er ikke helt sikker på, hvem af os du mener? :-)

  SvarSlet
 6. Er du sikker på, at du ikke er kommet til at trykke på navnet Sofie ved siden af? For når jeg trykket på "Alberte", så kommer jeg til din blog :)

  SvarSlet
 7. Hej Agnes.
  Jeg - fantasisten er eger af bloggen sommerfuglekys. Søde Alberte er bare gæsteblogger i denne uge, hun blogger selv på alberteluft.blogspot.com og uglehylognys.blogspot.com :-)

  SvarSlet